deco
deco

Sexismul și hărțuirea sexuală

COMUNICAT DE PRESĂ

Sexismul și hărțuirea sexuală

Măsuri practice care pot fi luate de către studenți/studente pentru a se apăra în cazuri de abuz

Fundația Proiectul de Educație Civică și Dezvoltare Academică (ECDA) anunță organizarea unui eveniment împreună cu partenerul din cadrul proiectului ,,Tinerii construiesc o Românie civică”, Universitatea Nicolae Titulescu privind Măsurile practice care pot fi luate de către studenți/studente pentru a se apăra în cazuri de abuz, cu referire la sexism și hărțuire sexuală.

Proiectul este derulat de Fundația Proiectul de Educație Civică și Dezvoltare Academică (ECDA) – finanțat prin granturile SEE, 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România, cu o finanțare de 53,550 euro.

Evenimentul presupune organizarea unei sesiuni de informare și prezentare a conceptelor de sexism și hărțuire sexuală, urmate de o dezbatere. Invitată special la această dezbatere este conf. univ. dr. Laura Grunberg (Universitatea București) și președinta Societății de Analize Feministe AnA. La dezbatere vor participa și Elena Radu (profesoară de limba romani), Diana Neaga (lect. univ. dr. Universitatea Nicolae Titulescu), Valentin Nicolescu Quintus (lect. univ. dr. Universitatea Nicolae Titulescu) și Elena Emilia Ștefan (lect. univ. dr. Universitatea Nicolae Titulescu).

Evenimentul va avea loc vineri 7 noiembrie în sala Senatului, din cadrul Universității Nicolae Titulescu (Calea Văcărești, Nr 185, Sector 4, București), începând cu ora 17:00.

Persoană de contact: Arina Iacob, email iacob.arina@gmail.com

Pentru mai multe informații privind proiectul Tinerii Construiesc o Românie Civică puteți consulta www.ecda.ro

Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene, accesați: www.eeagrants.org

Pentru alte informații suplimentare accesați: www.fondong.fdsc.ro

deco