deco
deco
content_header

„Let’s Do It, Romania!”

În Anul Voluntariatului, prin intermediul celui mai mare proiect de voluntariat din Romania, „Let’s Do It, Romania!”, românii au demonstrat că le pasă de natură şi de ţara în care locuiesc şi au ieşit să cureţe întreaga Românie de deşeuri într-o singură zi. Peste 250 000 de romani au participat la Ziua de Curăţenie Naţională, depăşind succesul înregistrat anul trecut, când peste 200 000 de oameni au spus “Let`s Do It, Romania!”, pe 25 septembrie.

Majoritatea membrilor din Asociaţia Studenţilor din Universitatea “Nicolae Titulescu” au făcut parte din echipa de organizare încă de la începutul proiectului, iar pe parcurs, întrucât au fost receptivi şi dornici să facă parte din cel mai mare proiect de implicare socială din România, li s-au alăturat şi alţi studenţi dar şi cadre universitare.

Încărcaţi cu energie pozitivă studenţii Universităţii “Nicolae Titulescu”, în număr de 20, dar şi cadre universitare, au ieşit pe data de 24 septembrie şi s-au alăturat proiectului “Let’sdo it Romania!” deplasându-se către zona alocată – Pădurea Corentu.

Într-o singură zi, echipa Universităţii „Nicolae Titulescu” a reuşi să cureţe întreaga zonă alocată şi să umple nu mai mult, nu mai puţin de 320 saci cu gunoi faţă de cei 80 alocaţi iniţial unei echipe de 20 de persoane.

Până la următoare ediţie a proiectului, în care atât Universitatea “Nicolae Titulescu” cât şi Asociaţia Studenţilor din Universitatea “Nicolae Titulescu” - ASUNT îşi asigură implicarea, suntem mândri să spunem: WE DID IT, ROMANIA!

deco